Lupu Rednic

5 Releases 4 Albums 1 Compilations 10 Credits 5 Vocals 4. În această toamnă Cornelia și Lupu Rednic vor împlini 30 de ani de căsnicie dar nu vor să organizeze o petrecere mare cu această ocazieDeși cântă adesea la evenimente cei doi preferă să fie discreți atunci când au ceva de sărbătorit.


Pin On Romanian Food Videos Rețeta Lui Dinescu Politică și Delicatețuri

Join Facebook to connect with Lupu Rednic and others you may know.

. Cei doi artiști cântă împreună de când s-au cunoscut iar în viața privată au o familie frumoasă. 2 days agoLupu Rednic implicat într-un accident auto Cunoscutul solist de muzică populară a suferit azi un accident de mașină. Marketplace 2 For Sale.

1 day agoLupu Rednic primele declarații despre accidentul rutier în care a fost implicat Interpretul de muzică populară a trecut printr-o situație neplăcută. Cum se simte artistul Lupu Rednic a fost implicat într-un accident rutier. Lupu și Cornelia Rednic s-au mutat în București în urmă cu câțiva ani pentru a nu mai fi nevoiți să bată drumul tocmai din Maramureș pentru a fi prezenți la evenimente.

În urmă cu câteva ore Lupu Rednic a suferit un accident de mașină chiar lângă Parcul Herăstrău. Cei doi artiști sunt împreună de 30 de ani. Vinyl and CD Discography.

Încercând să evite impatul cu un alt participant la trafic artistul a intrat într-un stâlp de iluminat. Din fericire Lupu Rednic a scăpat doar cu câteva zgârieturi însă bolidul său va avea nevoie de reparații. 2 days agoAstăzi 23 iunie 2022 cunoscutul interpret de muzică populară Lupu Rednic a avut parte de un accident destul de neplăcut pe lângă Parcul Herăstrău.

Bolidul de 100000 de euro s-a făcut praf în urma impactului puternic însă Lupu Rednic a scăpat cu viață teafăr și nevătămat. În urma lui acesta a suferit mici zgârieturi pe mână de la airbagurile declanșate în urma impactului cu un stâlp de iluminare. 1 day agoÎn cursul zilei de joi Lupu Rednic a fost implicat într-un accident de mașină.

Soțul Corneliei Rednic a avut parte de un accident cu mașina în drumul său spre casă. Artistul a intrat cu mașina într-un stâlp într-o zonă centrală a Capitalei. Cornelia și Lupu Rednic sunt căsătoriți de aproape 30 de ani.

Îndrăgiții interpreți de folclor sunt căsătoriți de 30 de ani și sunt de nedespărțit. Precizăm că Lupu Rednic este implicat într-un scandal care recent a ținut prima pagină a ziarelor. Cornelia a devenit soția lui Lupu Rednic pe când avea doar 17 ani iar el este mai mare cu șase ani decât interpretă.

Artistul se întorcea acasă când a încercat să evite manevra unei alte mașini ce venea din față. 2 days agoCornelia și Lupu Rednic și-au izbit bolidul de lux într-un stâlp în amiaza mare chiar în rondul în care se află restaurantul Pescăruș în Herăstrău. 1 day agoLupu Rednic a făcut praf SUV-ul său de 70000 de euro.

2 days agoCornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai longevive cupluri din folclorul românesc. El a încercat să evite o altă mașină moment în care a pierdut controlul volanului după ce s-a lovit cu roata într-o bordură. 2 days agoCornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de artiști din muzica folclorică cei doi fiind căsătoriți de 30 de ani.

În urma impactului puternic BMW-ul model X6 a strâmbat stâlpul de iluminat de pe Bulevardul Beijing. Cornelia și Lupu Rednic nu s-au gândit niciodată la divorț Faimosul cuplu format din Cornelia și Lupu Rednic este extrem de apreciat de publicul autohton. Din fericire artistul nu a pățit nimic grav ci doar s-a ales cu câteva zgârieturi.

Lupu Rednic a2158031 Artist. Hai ia euroii și dă din ceteră a fost mesajul transmis de Ion Marin. Facebook gives people the power to.

Autoturismul în valoare de 100000 de euro a fost avariat. Artistul susține că a încercat să evite o mașină care venea din față însă a apelat la o manevră care l-a făcut să se lovească de un stâlp de iluminare. View the profiles of people named Lupu Rednic.

Lupu Rednic accident cu bolidul de lux. În urma unei manevre de a evita un alt automobil muzicantul colonel șef al Ansamblului Cultural al Ministerului de Interne Ciocârlia a urcat peste bordură și s-a oprit într-un stâlp de iluminat public din apropierea Pieței Charles de Gaulle din București. Gheorghe Turda și-a arătat dezamăgirea pentru că acesta în calitate de organizator al spectacolului aniversar Ciocârlia 70 nu l-a invitat la eveniment.


Cornelia Si Lupu Rednic Romania Fashion Cornelia Romania


Constantin Enceanu Spectacol Sala Palatului Sala


Elena Purja Mai Badita Floare Dulce Video Fedora Hats Dana


Cornelia Si Lupu Rednic Cucule Pasare Rara Video Decorative Plates Plates Folk Tales


Pin On Prăjituri Noi


Rodica Anghelescu M A Ntrebat Neica Aseara Video Baseball Cards Cards Baseball


Adaugă Pin Pe Tort De Iaurt Fără Gluten


Pin On Aluaturi


Saveta Bogdan Mandre S Ardelencile Video Outdoor Romania Snow


Dragu Mi I Sa Marg La Nunta Album Dvd Maramures Taram De Basm


Pin On Video


Pin On Muzică Populară Video


Viorica Costenar Mult Ma Ntreaba Cucutu Video Decor High Chair Chair


Pin On Muzică Populară Video


2019 Mercedes Gle Interior Youtube Mercedes Active Suspension Luxury Sedan


Pin On Muzică Populară Video


Pin On Video


Viorica Costenar Mult Ma Ntreaba Cucutu Video Decor High Chair Chair


Cornelia și Lupu Rednic Vai De Mine Bine Mi I Video Historical Figures Historical Sis

Comments

Popular posts from this blog

port moresby markets

i sinar kwsp gov my permohonan baru

rumah sewa jalan khamis meru